Search Website...
Links
Contact Us
News
Home
Friday, 21 November 2008
Home
Forum
Asociatia ALITIM
Post Reply
Main menu
Home
Statutul
Liceul
Promotii
Proiecte
Sponsori
Deveniti membri !
News
Diverse
Weblinks
Contact
Search
Events
Gallery
Downloads
GuestBook
Forum
Chat
FAQ
Webcam-Timisoara
Event Calendar
<< Prev
Nov 2008
Next >>
M
T
W
T
F
S
S
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
ALITIM-Newsletter
To subscribe to ALITIM newsletter, please register!
Thank you!
Subscriber Name:
Email:
Unsubscribe
To unsubscribe newsletter, tick the unsubscribe checkbox!
Whos Online
We have 3 guests online
Bookmark
Post reply to "Re : Apel catre toti Absolventii Liceului de Informatica Timisoara"
Name:
Subject:
[QUOTE]Adriana, iti multumesc pentru...spargerea ghetii! ;-) E perfect sa promovezi ideea redirectionarii celor 2% din impozit! E insa si mai bine daca am putea mari numarul membrilor cotizanti: veniturile obtinute din cotizatii, desi modice (sau poate tocmai de aceea!) sunt mai constante si ar permite planificarea unor actiuni. Daca am 100 de membri cotizanti, pot miza pe aprox 1000-1200 euro pe an, daca am 1000 pot miza pe de 10 ori atat... De aceea eu as vedea ca principal tel imediat marirea numarului de membri!.. Dintre acestia, evident ca unii (multi-putini, nu stiu!) vor putea sa contribuie si cu acel procent din impozit si cine stie, poate si prin sponsorizari... Marirea numarului de membri cotizanti ar avea si alte avantaje: una e sa vorbesti in numele a 30 de oameni si alta in numele a 100 sau 1000... In plus, cred ca si pt membri, sentimentul apartenentei la o asociatie semnificativa numeric si potenta, poate nu atat financiar cat prin initiative si actiuni poate fi stimulativa... S-ar putea obtine efectul de bulgare de zapada care alearga la vale... :-) Inca odata, multumesc pt replica![/QUOTE]
Code :
TVS7UE
Please enter correct code here.
Review
Banat -
Romania
- WebRing
Previous
|
Home
|
Join