| |
|
| Lucian Cucu |
| Apel catre toti Absolventii Liceului de Informatica Timisoara |
2008/01/21 20:47 |
|
|
|
Vreau sa urez tuturor absolventilor liceului de informatica - din 1975 si pana in 2007 - toate cele ce se ureaza intr-un astfel de moment si inca ceva in plus: in anul care vine sper sa va putem numara, pe cat mai multi dintre voi, intre membrii cotizanti si - ce bine ar fi - activi ai asociatiei noastre, a carei infiintare majoritatea dintre voi ati salutat-o! Indiferent cat de bine ne-au cazut laudele, nu putem uita ca nu colectarea laudelor pentru bune intentii a fost scopul pentru care am infiintat asociatia! Pentru cei care nu au avut rabdarea sa citeasca din statut ce anume isi propune asociatia am sa precizez ca, in conditiile in care zadarnic asteptam de la guvernele Romaniei - oricare, de la stanga la dreapta, trecand prin centru - sa rezolve problema educatiei generatiilor tinere (a copiilor si nepotilor nostri, pana la urma!) intentionam sa ajutam dezvoltarea sanatoasa a viitorilor elevi ai liceului pe care l-am absolvit, in primul rand prin promovarea ideii ca doar prin munca se pot obtine rezultate durabile si ca efortul este, in cele din urma rasplatit! Care vor fi actiunile concrete, cine si cum le va derula - acestea sunt intrebari la care ar fi bine sa dea raspunsuri cat mai multi dintre voi astfel incat sa se poata selecta cu adevarat cele mai potrivite idei. Insa indiferent cat de bune sunt ideile, punerea lor in practica necesita fonduri si oameni care sa le puna in practica. Nu va asteptati ca o mana de oameni (cei care au infiintat asociatia punand la bataie fiecare sume suficiente pentru a acoperi pe zece ani cotizatia modica de 1 euro/luna) sa fie capabili sa o si tina in viata: resursele lor de bani si timp sunt limitate si in absenta unei sustineri din partea voastra, colegii nostri de peste ani, asociatia va sucomba inainte de vreme! Minimul pe care il puteti face (ma refer aici la cei comozi, cu timp putin sau pur si simplu neinspirati) ar fi sa deveniti membri cotizanti stabili si sa urmariti de la distanta pe de o parte acumularea de fonduri din cotizatii si sponsorizari sau redirectarea a 2% din impozitul pe care il platiti anual in buzunarul larg al statului! Pentru cei cu idei, competente specifice (juridice, economico-financiare si tehnice) si disponibilitate inclusiv la voluntariat e loc de actiune mult mai larg... Va asteptam! La Multi Ani! |
|
Top |
|
| Adriana |
| Re : Apel catre toti Absolventii Liceului de Informatica Timisoara |
2008/01/24 13:31 |
|
|
|
eu pot si vreau sa contribui in doua moduri: - pentru orice actiune initiata de asociatie, ma implic voluntar in organizarea si desfasurarea ei; - voi promova in randul intregii promotii 1998 ideea contributiei prin cei 2% din impozit. |
|
Top |
|
| Lucian |
| Re : Apel catre toti Absolventii Liceului de Informatica Timisoara |
2008/01/24 21:22 |
|
|
|
Adriana, iti multumesc pentru...spargerea ghetii! ;-) E perfect sa promovezi ideea redirectionarii celor 2% din impozit! E insa si mai bine daca am putea mari numarul membrilor cotizanti: veniturile obtinute din cotizatii, desi modice (sau poate tocmai de aceea!) sunt mai constante si ar permite planificarea unor actiuni. Daca am 100 de membri cotizanti, pot miza pe aprox 1000-1200 euro pe an, daca am 1000 pot miza pe de 10 ori atat... De aceea eu as vedea ca principal tel imediat marirea numarului de membri!.. Dintre acestia, evident ca unii (multi-putini, nu stiu!) vor putea sa contribuie si cu acel procent din impozit si cine stie, poate si prin sponsorizari... Marirea numarului de membri cotizanti ar avea si alte avantaje: una e sa vorbesti in numele a 30 de oameni si alta in numele a 100 sau 1000... In plus, cred ca si pt membri, sentimentul apartenentei la o asociatie semnificativa numeric si potenta, poate nu atat financiar cat prin initiative si actiuni poate fi stimulativa... S-ar putea obtine efectul de bulgare de zapada care alearga la vale... :-) Inca odata, multumesc pt replica! |
|
Top |
|
| |